• Partneri
  • Prosoft iskustvo
  • Tehnologije
  • Korisnici
  • Softver iskustvo
  • Artikli
  • Podrška
  • Helpdesk
  • Hardver iskustvo

Prvih dvadeset godina

Poštovani partneri,
poduzeće ProSoft ove godine slavi jubilarni dvadeseti rođendan. Na svom putu do danas promijenilo se mnogo toga, ali naša osnovna filozofija je uvijek ostajala ista - isporučiti najbolju uslugu svojim partnerima. To se nije promijenilo niti u ovim kriznim vremenima, a isto vrijedi i za budućnost koja će kao i uvijek, pred nas donositi nove izazove.


Početak
Potaknuti velikim iskustvom u integraciji informatičkih rješenja iz područja hardvera, softvera i poslovnih procesa u montažnoj i proizvodnoj djelatnosti, pet zaposlenika nekadašnjeg poduzeća  ĐĐ IRC (Informatički i računski centar) dana 14.10.1994. osnovali su vlastito poduzeće ProSoft d.o.o. i time postali dio informatičke povijesti Slavonskog Broda.
Prvi značajni klijenti u tom vremenu bili su nam ĐĐ Montaža kojoj je bio isporučen kompleksni ERP sustav AIS temeljen na DOS platformi i slavonskobrodska Opća bolnica u području informatičke opreme, a ovaj partnerski odnos održao se i do danas. Osnovna filozofija tvrtke ostala je ista tijekom svih dvadeset godina – pružiti stručnu i kvalitetnu podršku partnerima na svim razinama.

ProSoft danas
Upravo zbog takvog pristupa razvili smo se u regionalno poznatu i priznatu tvrtku s bogatom listom referenci u kojoj je većina društava nekadašnjeg Đure Đakovića. Ponosni smo na kontinuiran partnerski odnos s tridesetak ključnih klijenata iz svih područja djelatnosti kao što su zdravstvene ustanove, montaža ili proizvodnja.
Danas ProSoft d.o.o. zahvaljujući velikoj količini znanja i iskustva pruža usluge integracije IT rješenja kroz razvoj i održavanje softvera prema željama i zahtjevima klijenata, prodaju informatičke opreme i brzu i stručnu tehničku podršku 24 sata dnevno. U posljednjih petnaestak godina razvili smo još dva kompleksna ERP sustava (Integralni informacijski sustav 8 i OPERA) i po tome smo jedinstvena informatička tvrtka u Hrvatskoj obzirom na broj zaposlenika odjela softvera.

ProSoft u budućnosti
Strategija za budućnost je vrlo jednostavna. Želimo ostati u korak s novim tehnologijama i imati prepoznatljiv brend i šire od lokalnih područja, učvrstiti dugoročna strateška partnerstva i nastaviti isporučivati usluge na jednakoj razini kvalitete, ili, drugim riječima, prakticirati slogan-

„Zadovoljstvo korisnika prije svega“

U ovih dvadeset godina rasli smo i razvijali se zajedno s Vama. Hvala Vam na korektnoj suradnji.

SOFTVER

Softver

PRODAJA

ProSoft Prodaja

TEHNIČKA PODRŠKA

Demo

PROSOFT d.o.o.

Adresa:
Dr. Mile Budaka 1
35 000 Slavonski Brod, Hrvatska

Tel:
(+385) 35 44 33 44
Fax: (+385) 35 44 37 44

Email:
prosoft@prosoft.hr

Radno vrijeme

Ponedjeljak-Petak: 08:00 - 16:00

Dežurni telefon: 0959016619

Gdje smo


Oracle


Embarcadero


Lenovo


IBM


Microsoft