• Partneri
  • Prosoft iskustvo
  • Tehnologije
  • Korisnici
  • Softver iskustvo
  • Artikli
  • Podrška
  • Helpdesk
  • Hardver iskustvo

O nama

O namaOd osnutka 1994. godine, ProSoft d.o.o. je bio orijentiran izradi cjelovitih rješenja za srednje i velike proizvodne poslovne sustave (metalna, drvna i građevinska industrijska proizvodnja, montažni radovi na velikim objektima). S klijentima ostvarujemo dugoročno, strateško partnerstvo kroz:

- projektiranje informacijskih sustava, lokalnih i širokih mreža i komunikacija
- izradu programskih rješenja poslovnih informacijskih sustava
- isporuku i instalaciju računalne i komunikacijske opreme, uvođenje i obuku
- održavanje u jamstvenom i post-jamstvenom roku
- pružanje konzultantskih usluga na području informatike.

Na području svog djelovanja stekli smo ugled tvrtke koja je u mogućnosti ponuditi kompletno rješenje, implementirati ga i preuzeti održavanje. Cilj ovakvog pristupa je, kroz izgradnju i održavanje informatičke infrastrukture, pomoći partneru u ostvarivanju njegovih poslovnih ciljeva.

 

Naša misija

Graditi cjelovita poslovna rješenja temeljena na vrhunskim uslugama i vodećim svjetskim tehnologijama.
Omogućiti korisnicima naših rješenja unaprjeđenje poslovnih rezultata kroz usredotočenost na osnovnu djelatnost i učinkovito korištenje informacijskih tehnologija.
Osigurati svojim djelatnicima ostvarivanje punog potencijala kroz osobni i profesionalni razvoj. U okruženju povjerenja i suradnje voditi uspješnu tvrtku, temeljenu na znanju i radu kao osnovnim vrijednostima na zadovoljstvo korisnika, zaposlenika i vlasnika.

Naša vizija

Želimo se dokazati kao najbolja regionalna informatička tvrtka, s tržišno prepoznatim IT rješenjima zasnovanim na vrhunskim uslugama.

Naše vrijednosti

Stručnost
Stalnim usvajanjem novih znanja i razvojem vrhunske stručnosti, gradimo cjelovita poslovna rješenja temeljena na vodećim informacijskim tehnologijama

Rad
Rad je jedino pravo jamstvo uspjeha, kojim se dugoročno stvara dodatna vrijednost za korisnika, zaposlenika i vlasnika. Svaki posao u ProSoft-u treba biti obavljen prema najvišim standardima kvalitete i u skladu s najboljim praksama.

Timski duh
Ujedinjavanjem individualnih kvaliteta ostvarujemo višestruko bolje rezultate nego što bismo ih mogli ostvariti kao skupina pojedinaca. ProSoft-ov timski duh omogućuje svakom zaposleniku ostvarenje punog osobnog i stručnog potencijala.

Briga za korisnika
Sve aktivnosti ProSoft-a usredotočene su na naš glavni cilj, zadovoljstvo korisnika. Povezanost s korisnikom, razumijevanje i zadovoljenje njegovih potreba prioritet je svakog zaposlenika.

Pouzdanost
Mi u Prosoft-u ispunjavamo preuzete obveze kako prema korisnicima, tako i međusobno unutar tvrtke. Kontinuirano unapređujemo standarde kvalitete te uporabom renomiranih svjetskih proizvoda i osobnim pristupom poslu stvaramo pouzdana rješenja za svoje korisnike. Obavljanju svojih svakodnevnih dužnosti i obveza pristupamo savjesno i valjano. Proaktivnim i odgovornim pristupom svakom pojedinom poslu nastojimo unaprijediti svoje rezultate i radnu okolinu.

Otvoreno i prijateljsko komuniciranje
U ProSoft-u gradimo poticajnu radnu okolinu, temeljenu na međusobnom poštivanju i uvažavanju. Na ovaj način, uz zadovoljstvo korisnika, zaposlenika i vlasnika, u okruženju povjerenja i suradnje, stvaramo uspješnu tvrtku.

Pobjednički duh
Želimo biti najbolji u onom što radimo. Izazove prihvaćamo s pozitivnim stavom, kao priliku da naučimo nešto novo i uvedemo promjene nabolje.


Zadovoljstvo korisnika prije svega


Oracle


Embarcadero


Lenovo


IBM


Microsoft