Opera

OPERA (ORACLE Prosoft ERP Application) je ERP sustav izrađen u relacijskoj bazi podataka ORACLE, posebno prilagođen srednje velikim i manjim poslovnim subjektima kojima treba kompleksan sustav s funkcijama veleprodaje, maloprodaje, usluga, proizvodnje i knjigovodstva. Sve funkcije u programu slijede prirodnu logiku optimiziranih poslovnih procesa te su razvijene u skladu s najboljim praksama i iskustvom brojnih stručnjaka iz specifičnih područja.


Neke važnije funkcionalnosti informacijskog sustava OPERA obuhvaćaju:

Nabavu i skladišno poslovanje,
Proizvodnju,
Fakturiranje,
Financije i računovodstvo,
Kadrovsku evidenciju,
Obračun plaća,
Evidenciju radnog vremena,
Evidenciju kontakata s korisnicima,
Evidenciju osnovnih sredstava,
Maloprodaju i blagajnu te
module razvijene prema specifičnim potrebama korisnika.


OPERA je u potpunosti modularan sustav, što znači da korisnik može odabrati samo one funkcionalnosti koje mu trebaju, a moguće ih je i prilagoditi vlastitim specifičnim poslovnim procesima.

Osim što ima punu podršku u pisanim i video korisničkim uputama, telefonskoj podršci i hitroj intervenciji na lokaciji korisnika u slučaju zastoja, OPERA je u svakom trenutku usklađena s važećom zakonskom regulativom, te se konstantno radi na kontroli kvalitete, kontinuiranoj evoluciji proizvoda i što boljoj prilagodbi potrebama korisnika. Kroz cijeli sustav dostupan je velik broj izvještaja koje je moguće prilagoditi nizom parametara.

Sustav OPERA danas je uspješno implementiran u nizu srednje velikih i manjih poduzeća iz proizvodne i uslužne djelatnosti.

Pregled funkcionalnosti sustava OPERA u .pdf formatu preuzmite ovdje


Oracle


Embarcadero


Lenovo


IBM


Microsoft