Hardware

Prodaja

Uvažavajući potrebe naših kupaca, nudimo računalsku opremu i komponente visoke kvalitete trudeći se naći optimum između karakteristika ponuđene opreme i njene cijene. Neprestanim praćenjem razvoja informacijskih tehnologija i suradnjom s brojnim domaćim i stranim distributerima informatičke opreme, korisnicima možemo ponuditi najbolje što se može pronaći na tržištu, po povoljnim cijenama.

Kvaliteta naše prodajne usluge karakterizira se vrlo kratkim rokovima nabave i isporuke, pravovremenim informacijama o statusu narudžbe te postprodajnim aktivnostima koje za kupca znače dodatnu vrijednost, a često nisu prisutne kod prodavača računala i komponenti. Bez obzira radi li se o fizičkoj osobi ili poduzeću, stručni prodajni tim rado će Vam izaći u susret pri savjetovanju kod kupnje računalske opreme uzevši u obzir stvarne potrebe, cijenu i ostale bitne parametre.

Pored nabavke, prodaje  i održavanja računalske opreme, imamo bogato iskustvo u projektiranju i izgradnji i održavanju računalnih mreža, pasivne i aktivne mrežne opreme. Projektiranje se radi po pravilima strukturalnog kabliranja. U izradi koristimo najkvalitetnije materijale i komponente. Na kraju se radi testiranje i mjerenje mreže.

KONTAKT

S osnova prodaje Prosoft ima partnerski odnos (direktni ili preko ovlaštenih distributera) s brojnim proizvođačima opreme. Sve potrebne informacije o željenom artiklu, proizvodu ili usluzi dostupne su upitom.
PROSOFT D.O.O.

Servis

Stručno i tehnički osposobljen tim tehničke podrške pokriva različita područja informatičkih i telekomunikacijskih tehnologija. Stalnim usavršavanjem i višegodišnjim iskustvom ostvarena je velika koncentracija znanja u okviru jedne firme, pa smo u mogućnosti ispuniti sve zahtjeve za pružanje usluga profesionalnog servisa informatičke i telekomunikacijske opreme.
Usluge koje nudimo odnose se na:

Dugogodišnje iskustvo

Detekcija i otklanjanje većine kvarova se izvodi vrlo brzo zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu i dobro opremljenom skladištu rezervnih dijelova. Za potrebe intervencija i dostave opreme servis raspolaže s više vozila.

U slučaju većeg kvara ili nemogućnosti brzog popravka, korisnicima dajemo na privremeno korištenje zamjensku komponentu (računalo, pisač, monitor, itd.)

Posebna pogodnost za korisnike je ugovorno održavanje opreme (paušalno ili po pozivu), čime se dobiva jamstvo pouzdanosti rada opreme, uz vrijeme odziva manje od 4 sata. Za hitne intervencije dostupni smo 24 sata dnevno, 365 dana u godini.

Obratite nam se sa povjerenjem

Za sve dodatne informacije vezano za naše usluge ili proizvode, obrtite nam se sa povjerenjem.