O nama

Cjelovita rješenja za poslovne sustave

Od osnutka 1994. godine, ProSoft d.o.o. je bio orijentiran izradi cjelovitih rješenja za srednje i velike proizvodne poslovne sustave (metalna, drvna i građevinska industrijska proizvodnja, montažni radovi na velikim objektima). S klijentima ostvarujemo dugoročno, strateško partnerstvo kroz:
Na području svog djelovanja stekli smo ugled tvrtke koja je u mogućnosti ponuditi kompletno rješenje, implementirati ga i preuzeti održavanje. Cilj ovakvog pristupa je, kroz izgradnju i održavanje informatičke infrastrukture, pomoći partneru u ostvarivanju njegovih poslovnih ciljeva.

NAŠA MISIJA

Graditi cjelovita poslovna rješenja temeljena na vrhunskim uslugama i vodećim svjetskim tehnologijama. Omogućiti korisnicima naših rješenja unaprjeđenje poslovnih rezultata kroz usredotočenost na osnovnu djelatnost i učinkovito korištenje informacijskih tehnologija. Osigurati svojim djelatnicima ostvarivanje punog potencijala kroz osobni i profesionalni razvoj. U okruženju povjerenja i suradnje voditi uspješnu tvrtku, temeljenu na znanju i radu kao osnovnim vrijednostima na zadovoljstvo korisnika, zaposlenika i vlasnika.

NAŠA VIZIJA

Želimo se dokazati kao najbolja regionalna informatička tvrtka, s tržišno prepoznatim IT rješenjima zasnovanim na vrhunskim uslugama.

NAŠE VRIJEDNOSTI

Stručnost

Stalnim usvajanjem novih znanja i razvojem vrhunske stručnosti, gradimo cjelovita poslovna rješenja temeljena na vodećim informacijskim tehnologijama

Rad

Rad je jedino pravo jamstvo uspjeha, kojim se dugoročno stvara dodatna vrijednost za korisnika, zaposlenika i vlasnika. Svaki posao u ProSoft-u treba biti obavljen prema najvišim standardima kvalitete i u skladu s najboljim praksama.

Timski duh

Ujedinjavanjem individualnih kvaliteta ostvarujemo višestruko bolje rezultate nego što bismo ih mogli ostvariti kao skupina pojedinaca. ProSoft-ov timski duh omogućuje svakom zaposleniku ostvarenje punog osobnog i stručnog potencijala.

Briga za korisnika

Sve aktivnosti ProSoft-a usredotočene su na naš glavni cilj, zadovoljstvo korisnika. Povezanost s korisnikom, razumijevanje i zadovoljenje njegovih potreba prioritet je svakog zaposlenika.

Pouzdanost

Mi u Prosoft-u ispunjavamo preuzete obveze kako prema korisnicima, tako i međusobno unutar tvrtke. Kontinuirano unapređujemo standarde kvalitete te uporabom renomiranih svjetskih proizvoda i osobnim pristupom poslu stvaramo pouzdana rješenja za svoje korisnike. Obavljanju svojih svakodnevnih dužnosti i obveza pristupamo savjesno i valjano. Proaktivnim i odgovornim pristupom svakom pojedinom poslu nastojimo unaprijediti svoje rezultate i radnu okolinu.

Otvoreno i prijateljsko komuniciranje

U ProSoft-u gradimo poticajnu radnu okolinu, temeljenu na međusobnom poštivanju i uvažavanju. Na ovaj način, uz zadovoljstvo korisnika, zaposlenika i vlasnika, u okruženju povjerenja i suradnje, stvaramo uspješnu tvrtku.

Pobjednički duh

Želimo biti najbolji u onom što radimo. Izazove prihvaćamo s pozitivnim stavom, kao priliku da naučimo nešto novo i uvedemo promjene nabolje.

UPOZNAJTE NAŠ TIM

Irena Krišto

direktorica

Željko Milić

Projektant

Vesna Petrović

Podrška korisnika

Monika Knežević

Podrška korisnika

Ivan Tonkić

Programer

Dalibor Krijan

Serviser

Obratite nam se sa povjerenjem

Za sve dodatne informacije vezano za naše usluge ili proizvode, obrtite nam se sa povjerenjem.